II. kolo Českého poháru v letním biatlonu

29.06.2017 08:20

II. kolo Českého poháru v letním biatlonu, proběhlo 24. - 25. června v Bystřici pod Hostýnem.
Na programu byl sobotní závod s hromadným startem a nedělní sprint se štafetovou střelbou. Z našeho klubu se tohoto dvoudenního klání zúčastnilo 13 sportovců z 460 startujících. I přes velmi teplé počasí, které nás provázelo po oba soutěžní dny na stupně vítězů v sobotním závodě dosáhla Renata Flašarová druhým místem v kategorii dorostenky mladší. Na stejný stupínek vystoupil i František Palla v kategorii žáci C.
V nedělním závodě zvítězil Richard Vašíček v kategorii žáci C. Do první desítky se  v závodě s hromadným startem probojoval Ondřej Hubáček a Richard Vašíček. Ve sprintu Tereza Musilová , František Palla a Renata Flašarová. V soutěži družstev žáků jsme se posunuli na 9. místo.


Další v pořadí již III. kolo Českého poháru se uskuteční 2. a 3. září v Jáchymově, kde nás čekají opět dva závody ve sprintu. Před tímto kolem proběhnou v srpnu ještě dva kvalifikačního závody a to v Rožnově pod Radhoštěm a v Těrlicku.

 

Výsledky jednotlivých závodů naleznete na : www.biatlon.cz/domaci/souteze/vysledky-a-propozice/#kvalifikan-regionln-zvod-p

 

Fotografie z jednotlivých závodů na : biahaleny.rajce.idnes.cz/